Onze diensten

Wij vinden jouw personeel

Of het nu gaat om het vinden van tijdelijke flexkrachten of personeel voor langere tijd, het vinden van goed personeel kost tijd. En wij nemen dit graag uit handen!

Het opstellen van een vacature, het wachten op en behandelen van reacties, het inplannen van gesprekken en het uitzoeken van de juiste kandidaat. Laat onze getrainde recruiters je helpen. Kies uit onze diensten of bel onze ‘hotline’ voor het direct inzetten van extra mensen: +31 114 85 16 59

Uitzenden

Zoek je meer personeel dan je in vaste dienst kunt nemen?

Dan biedt een flexibele schil van uitzendkrachten uitkomst. MvH neemt je alles uit handen, van werving tot administratie. Wij zorgen voor passende kandidaten, en na een kort gesprek of proefdagdeel bij jullie kunnen ze snel starten. Hun contract, salaris, vakantiedagen en eventuele ziekte regelen wij. Het werkgeversrisico komt natuurlijk ook voor onze rekening.

guy-container-gooier

Werving en selectie

Laat MvH je personeel zoeken en neem je nieuwe medewerker vervolgens zelf in dienst.

Dat is in het kort wat werving en selectie inhoudt. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en expertise in recruitment. Uiteraard zijn referentie-checks een essentieel onderdeel van onze selectieprocedure.

Detachering

Specifiek vakpersoneel gezocht?

Bij MvH brengen wij talent de kennis en vaardigheden bij die ze op school niet leren, maar wél nodig hebben op de werkvloer. Van specifieke skills als het behalen van een heftruckcertificaat tot persoonlijke ontwikkeling. Zodra ze er klaar voor zijn, gaan ze bij jou aan het werk, via detachering.

Wij nemen dus de werkgeversrisico’s voor onze rekening en jij hoeft geen personeel te zoeken.

containerladen-medewerker

Vind jouw personeel

Ben je op zoek naar nieuwe collega’s?

MvH heeft de mensen die je zoekt. Met behulp van slimme technologie én persoonlijke gesprekken vinden wij snel de beste match.

Jouw vacature plaatsen? Meld geheel vrijblijvend je vacature aan, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

1 + 13 =

Match