Onze focusgebieden

Logistics & Detachering

De MvH group: MvH Logistics en MvH Detachering.

Logistics

Ons team bestaat uit gemotiveerd en vakkundig personeel, fysiek fitte, gecertificeerde, harde werkers met ervaring in diverse logistieke dienstverlening. Stuwadoors, heftruckchauffeurs en logistiek medewerkers maken onderdeel uit van dit team. 

MvH Group biedt vakbekwaam en geschoold personeel voor een breed scala aan havenlogistieke werkzaamheden, zoals onder meer:

 

  • Vullen en strippen van containers.
  • Laden en lossen van vrachtwagens.
  • Orderpicken.
  • Voorbereiden van zendingen.
  • Ompakken, labelen en verzegelen van pakketten.

Detachering

MvH Detachering lost uw personele vraagstuk op. Of u nu zoekt naar tijdelijk personeel om een piek op te vangen of u zoekt uitbreiding in uw team, MvH levert snel vakkundig en gecertificeerd personeel. Ondernemend, lokaal, echt persoonlijk en grensoverschrijdend.

MvH heeft een groot bestand actief werkzoekenden op het gebied van:

 

  • Logistiek
  • Productie
  • Techniek
  • Schoonmaak
{

Innovatie

“Werken in de havenlogistiek, zoals het vullen van containers, kan zwaar werk zijn, en waarschijnlijk zullen we een punt bereiken waarop niemand geïnteresseerd zal zijn in dit soort werk, of dat het niet meer zal worden toegestaan ​​vanwege strengere arbeidsvoorschriften. Het is ons doel om dit moment voor te zijn. Daarom werken we momenteel samen met Voxdale, een Vlaamse robotica-expert, aan een volautomatische en autonome robot voor het laden en lossen van containers. Deze robot is echt innovatief omdat hij autonoom en snel goederen in en uit containers kan verplaatsen. Via Link2Innovate en Crossroads wordt het project erkend en gesubsidieerd via het Europese Interreg Vlaanderen-Nederland programma. Dit programma stimuleert grensoverschrijdende projecten voor slimme, groene en inclusieve groei, wat een waardevolle erkenning is van ons project. ”

Lees HIER meer.

laad- en losrobot

Innovation

Vind jouw personeel

Ben je op zoek naar nieuwe collega’s?

MvH heeft de mensen die je zoekt. Met behulp van slimme technologie én persoonlijke gesprekken vinden wij snel de beste match.

Jouw vacature plaatsen? Meld geheel vrijblijvend je vacature aan, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

1 + 9 =