Vrachtwagenchauffeur – Hulst – Moerdijk

Opzoek naar een nieuwe uitdaging voor een van onze leukste en groeiende klanten?

Je komt op verschillende plaatsen terecht met je vrachtwagen, denk hierbij aan Rotterdam, Antwerpen, Maasvlakte maar ook zal je rijden door heel de Benelux, Frankrijk, Duitsland en zelfs Polen. Je vrachtwagen staat in Moerdijk, kom je van die kant? Dat is ideaal! Kom je van regio Hulst? Geen probleem! In overleg is er een mogelijkheid de vrachtwagen mee te nemen naar huis.


Dit ga je doen

Je gaat containers opzetten op de terminals regio Rotterdam / Maasvlakte / Antwerpen, laden of lossen bij de klanten (ritten door de Benelux, Frankrij, Duitsland en Polen) en uiteraard je container weer inleveren bij een terminal.

Woon jij ergens tussen de Maasvlakte en Rotterdam? Dan kan jij praktisch iedere dag thuis slapen. Verre ritten uitgezonderd.

De ritten zijn altijd verschillend, weinig regelmaat dus elke dag is anders en dus altijd een uitdaging. Dat maakt werken bij dit bedrijf zo leuk!


Dit vragen wij van jou

– Code 95 met bestuurderskaart

– Rijbewijs CE

– Ervaring is een pre, geen must

– Bereid zijn te overnachten in de vrachtwagen

– Flexibel om kunnen gaan met je uren


Dit bieden wij jou

De chauffeur krijgt een vaste, eigen vrachtwagen met omvormer en koelkast. Je werkt 5 dagen in de week en zal in loonschaal (aan de hand van ervaring) tussen D0 – D6 zitten, transport cao. Variërend werk bij een van onze leukste opdrachtgevers in Hulst / Moerdijk. Wellicht een extra pluspunt; Het is een 480pk versie uit bouwjaar 2017 met adaptive cruise control, airco, standkachel, stoelverwarming, etc..


Deel deze vacature

Heb je een vraag over deze vacature? Wij geven je graag meer informatie.

0031 114 851 659

Zoek je iets anders?

Filter

  • Plaats

  • Opleiding

  • Functie

  • Arbeidscontract