personeel

Wij maken de juiste match
Plaats vacature

Match

Wij hebben bij een aantal grote bedrijven in onze regio een ruime ervaring opgedaan in het laden en lossen. 

Vind jouw personeel

3 + 14 =

Wat we doen

Ons team bestaat uit gemotiveerd en vakkundige krachten, die goed samenwerken met het personeel van onze klanten. En al onze medewerkers beschikken over de nodige certificaten.

Het in- en uitladen van containers en vrachtwagens

Picken van orders

Inruimen van producten

 Voorbereiden van zendingen

Ompakken, labelen, wikkelen en sealen van pakketten

Neem contact op voor onze mogelijkheden

s

Safety

h

Quality

Priority

MVH

Werkwijze

Container Stuffing

Om uw lading efficiënt te transporteren is het belangrijk om de ruimte in de container optimaal te benutten. Laders die precies weten hoe dat moet, kunnen u veel geld besparen.

Container Striping

Containers lossen, met name zeecontainers, is werk dat zorgvuldig uitgevoerd moet worden. Vaak is de lading niet op pallets gestapeld en daardoor tijdens het transport verschoven of omgevallen. Dit kan zowel voor de lading als voor de lossers gevaarlijk zijn. Onze ervaren mensen lossen iedere lading veilig, efficiënt en vooral snel, wat ook voor u voordelig uitpakt.

Damage Control

Mocht u onverhoopt te maken krijgen met tegenslag, dan staan we u bij, met raad én daad. Zo doen we aan damage control, bijvoorbeeld in het geval van ladingverlies.

laad en los robot

Laad- en losrobot

MVH Logistics & Stuwadoring heeft een innovatief idee voor een autonome laad- en losrobot. Voor de ontwikkeling hiervan is MVH een samenwerking aangegaan met Voxdale, een Vlaams partnerbedrijf uit de robotica. Katoen Natie heeft aangegeven feedback en input te geven aan MVH ten aanzien van specificaties en gebruikerswensen voor de laad- en losrobot. Ook zal Katoen Natie faciliteren voor een producttest. Het project wordt via het kaderproject Link2Innovate en Crossroads gefinancierd vanuit het Europese Interreg Vlaanderen-Nederland programma. Lees HIER meer.